Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prezentační a poradenské centrum pro návštěvníky veletrhu Pragoalarm/Pragosec

Pro zástupce BD, SVJ nebo i soukromé investory bude na veletrhu připraveno poradenské a informační centrum včetně ukázek aplikace inteligentních technologií a bezpečnostních prvků v obytných budovách.

S ohledem na novou koncepci veletrhu jsou novými partnery veletrhu Pragoalarm/Pragosec organizace sdružující majitele nemovitostí.

Pro zástupce BD, SVJ nebo i soukromé investory hledající inspiraci, radu nebo přímo dodavatele bude na veletrhu ve spolupráci s odbornými partnery a vystavovateli připraveno poradenské a informační centrum včetně ukázek aplikace inteligentních technologií a bezpečnostních prvků v obytných budovách.

Zájemci o spolupráci v rámci nového projektu mohou využít výhody společné expozice nebo prezentovat svou nabídku na vlastním stánku. Řada vystavovatelů potvrzuje, že se dlouhodobě zaměřují na bytová družstva a SVJ a vidí v tomto segmentu trhu vysoký potenciál rozvoje. V rámci projektu proběhne také konference a další semináře, kde se budou partneři projektu aktivně prezentovat. Aktuální informace o vývoji připravovaného projektu sledujte na webu veletrhu www.pragoalarm.cz

 
 
Reklama