Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PlanRadar: Klíčový nástroj pro strategické plánování ve stavebnictví

Zjistěte, jak PlanRadar pomáhá při řízení stavebních projektů skrze centralizaci dat, zlepšení efektivity a podpory plánování. Optimalizujte své stavební procesy a získejte lepší přehled o projektech.

Prostřednictvím digitálních platforem pro stavební profesionály je možné shromažďovat informace o projektu na jednom místě. Ať už jde o detaily zakázky, pracovní příkazy, vizuální dokumentaci výstavby či výstupní kontroly kvality, centralizace těchto dat poskytuje ucelený pohled o průběhu a efektivitě projektu, stejně jako odhaluje jeho slabá místa. Na jejich základě lze následně optimalizovat procesy, lépe využívat zdroje i zmírňovat rizika v rámci celého životního cyklu nemovitosti.

„PlanRadar firmám poskytuje neomezený datový archív s okamžitě přístupnými informaci o konkrétních projektech, které lze přidávat, upravovat a komentovat v reálném čase. Zároveň je cenným zdrojem informací pro dlouhodobé plánování. Schraňováním výstupů z vícero projektů najednou usnadňujeme klíčovým pracovníkům strategické rozhodování a pomáháme jim zefektivnit podnikání,“ popisuje Adam Heres Vostárek, expert na digitalizaci ve společnosti PlanRadar, a dodává: „Průběžná analýza stavebním společnostem umožňuje předvídat změny na trhu, udržet si náskok před konkurencí a zajistit si trvalý úspěch v tomto dynamickém odvětví.”

Stavebnictví se dlouhodobě řadí k sektorům, které jsou nejvíce rezistentní vůči moderním technologiím a patří k nejhorším v oblasti produktivity práce. Přijetím moderních technologií, mezi které se řadí platformy založené na digitální správě a sdílení dat, se proto otevírá příležitost k významnému růstu a zvýšení konkurenceschopnosti firem v tuzemsku i zahraničí.

Více informací


 
 
Reklama