Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pořiďte si postel s vysokým čalouněným čelem pro maximální pohodlí

Vysoké čalouněné postele jsou oblíbené zejména pro svůj unikátní design a bezkonkurenční pohodlí. Zjistěte, jaké výhody vám přinese postel s vysokým čalouněným čelem.

Design přesně podle vašich představ

Na rozdíl od jiných materiálů nabízejí čalouněné postele nepřeberné množství designů a povrchových úprav. Vybrat si můžete z pestré palety barev a čalounických materiálů, takže postel bude dokonale ladit s vaším interiérem.

Čelo je nejvýraznějším designovým prvkem vysoké manželské postele. Můžete si zvolit různé velikosti, tvary i zdobení čela - například vtahy, knoflíky, prošívání apod. Čela k posteli mohou kombinovat i různé materiály, být složená z dílů nebo být širší než postel. Na své si tak přijdou milovníci minimalistického designu i extravagantního nábytku.

Pohodlí během spánku i přes den

Měkoučká čalouněná postel s vysokým čelem vám poskytne pohodlí nejen v noci, ale i přes den. O polstrované čelo postele se můžete pohodlně opřít během čtení knih či sledování televize. Navíc poskytuje tepelnou izolaci a bude vás chránit před chladem ze zdi a průvanem. Polstrování zajistí, že se o postel nezraníte.

Pokud nechcete dělat v pohodlí žádné kompromisy, zvolte vysokou boxspringovou postel. Ta vám poskytne maximální komfort díky třem pružným vrstvám. Nadstandardní výška postele vám usnadní uléhání a vstávání.

Údržba čalouněné postele

Údržba designové postele je mnohem jednodušší, než si možná myslíte. Kvalitní čalounické látky jsou totiž mnohdy opatřené úpravou proti ušpinění či pro mokré čištění, takže postel můžete vysát a pak otřít vlhkým hadříkem. Pokud trpíte alergiemi, můžete vsadit na kůži nebo imitaci kůže.

Designové čalouněné postele


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama