Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

OKIN Facility rozšiřuje své služby o stavební segment

Společnost OKIN Facility rozšiřuje portfolio služeb o menší stavebnické úpravy. Nově klientům nabízí kompletní řešení správy budov.

Společnost OKIN Facility rozšiřuje portfolio služeb o menší stavebnické úpravy. Nově klientům nabízí kompletní řešení správy budov od přípravy a rekonstrukce nájemních prostor přes standardizaci kvality dodávaných služeb, drobné stavební práce až po údržbu nemovitostí. Pověřený tým pod vedením Construction Managera Derricka Raynera se bude v budoucnu dále rozšiřovat. 

V reakci na zvýšenou poptávku po menších stavebních úpravách, které větší stavební firmy často odmítají kvůli svému zaměření na rozsáhlejší projekty, společnost OKIN Facility nově nabízí služby z oblasti construction managementu. Poskytuje širokou škálu stavebních služeb včetně komerčního, průmyslového a rezidenčního stavebnictví, stejně jako renovace a rekonstrukce, které byly dříve zajišťovány subdodavateli.

Tento krok představuje důležitý milník ve vývoji společnosti s jejím cílem převzít kontrolu nad těmito specifickými stavebními činnostmi. Současně s tím chceme zajistit jejich standardizaci," přibližuje Vladimír Dufek, zástupce ředitele české pobočky OKIN Facility. Společnost se tak zařadila mezi přední poskytovatele, kteří služby menších stavebních úprav v České republice nabízejí.

V rámci tohoto nového segmentu byla také zřízena pozice Construction Managera, kterou obsadil Derrick Rayner. S rozvojem služeb a aktivit v tomto sektoru v nejbližší době očekáváme také nábor dalších odborníků na stavební práce a související obory,“ uzavírá Dufek.

Více informací


OKIN FACILITY
logo OKIN FACILITY

Již 30 let přinášíme celé řadě významných lokálních i mezinárodních klientů služby integrovaného facility managementu na základě Solutions Partnershipu. Působíme v šesti evropských zemích a neustále rosteme. S využitím moderních technologií efektivně ...

 
 
Reklama