Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové prováděcí předpisy regulující nakládání s odpady od března 2016

Pozvánka na seminář o novém katalogu odpadů, nové vyhlášce o hodnocení nebezpečných vlastností odpadů a zejména o novele stávající vyhlášky k provedení zákona o odpadech č. 383/2011 Sb. se koná v květnu v Praze.

Změny v prováděcích předpisech se dotknou všech původců odpadů i osob dále nakládajících s odpady (oprávněných osob, osob zajišťujících zpětný odběr, obcí i krajů). Na rozdíl od předchozího stavu novely významně mění požadavky na označování nebezpečných odpadů a jejich shromažďovacích prostředků, na obsah identifikačních listů nebezpečných odpadů, na obsah základních popisů odpadů nutných při předávání odpadů dalším osobám apod. Nové či změněné povinnosti vstupují v platnost z části ihned, některé k 1.6.2016 a některé k 1.7.2016.

Praha - Hotel Galerie Royale, čtvrtek 19.05.2016, cena s DPH: 4 990 Kč

Pokud Vás toto téma zaujalo, přijďte na náš seminář Zákon o odpadech po aktuálních novelách prováděcích předpisů.
Seminář se věnuje aktuální podobě zákona o odpadech, který byl v poslední době mnohokrát novelizován a především praktickými dopady právě publikovaných novel prováděcích předpisů. Aktuálně nabývá v souvislosti s těmito novelami účinnost řada změn buď ihned, nebo v horizontu nejbližších dvou měsíců.
Seminář Zákon o odpadech po aktuálních novelách prováděcích předpisů je určen pro pracovníky na úseku životního prostředí, podnikové ekology, odpadové hospodáře, pracovníky zajišťující management podniků (Facility Management), pracovníky oprávněných osob, zástupce veřejné správy - obcí a krajů.
Každý účastník kurzu obdrží certifikát o jeho absolvování, který může využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání.

 
 
Reklama