Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tvorba prostorových plánů kancelářských prostor

Při pořízení kanceláře získáte návrh uspořádání zdarma. Služba je pro všechny nájemníky a kupce nemovitostí od společnosti Amigal Group k dispozici zcela zdarma.

Prostorové plány zohledňují požadavky zákazníka, specifika daného prostoru a nejnovější poznatky v oblasti ergonomie, efektivity i hygieny práce. Zahrnují celkové rozvržení prostoru včetně příček, rozmístění pracovních stolů, vybavení a doplňků, aby vzniklo příjemné pracovní prostředí podporující efektivní chod firmy.


„Potřeby našich klientů se značně liší, stejně jako se liší oblasti jejich podnikání. Uspořádání prostoru hraje zásadní roli v tom, jak se budou zaměstnanci v práci cítit, což se ve výsledku projeví na jejich výkonnosti a tedy i na hospodářských výsledcích firmy,“ říká Martin Opluštil, ředitel společnosti Amigal Group.

„Prostorové plány sestavujeme po důkladné konzultaci se zákazníkem a postupně je dále vylepšujeme. Podle konkrétních požadavků je možné klást důraz na týmovou spolupráci, zachování klidu a soukromí jednotlivých pracovníků, vytvoření prostoru pro styk s partnery či zákazníky, avšak nejčastěji se jedná o navržení optimální kombinace všech těchto prvků.“

Společnost Amigal Group, která na českém trhu komerčních nemovitostí působí již od roku 1993, nabízí ke koupi, pronájmu i jako investiční příležitost variabilní kanceláře v budovách s výbornou dopravní dostupností v různých částech Prahy. Další informace naleznete na internetových stránkách http://www.prodejkancelare.cz/.

 
 
Reklama