Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

RETAIL SUMMIT 2015

Retail Summit se bude konat 3. – 4. 2. 2015 v Praze. Panelová diskuse v režii CBRE odhalí aktuální trendy na retailovém trhu, například změny v obchodních centrech, online vs. offline byznys v obchodu a další.

Retail Summit 2015 bude o hledání nových cest. Tak zní hlavní motto konference, která představuje největší konferenci svého druhu ve střední Evropě. Proč hledání nových cest? Protože staré recepty přestávají fungovat. Nové cesty budou nezbytnou podmínkou úspěchu obchodního podnikání.

Aktuální trendy na retailovém trhu

  • Představení exkluzivních výsledků studie CBRE – aktuální trendy, predikce do budoucna.
  • Změny v obchodních centrech, změny obchodních formátů, změny ve vzorcích nákupního chování.
  • Online vs. offline byznys v obchodu, komunikační kanály.
  • Luxusní značky v obchodních centrech.
  • Predikce budoucích trendů.

„Obchodní centra procházejí výraznými změnami. Mění se obchodní formáty, které mají mimo jiné dopad na nemovitosti a vlastníky,“ říká Pavel Klimeš, Senior Director Asset Service - Retail společnosti CBRE.
Tomáš Beránek, Head of High Street Retail and Tenant Representation společnosti CBRE dodává: „Nemění se jen obchodní centra a formáty, mění se rovněž vzorce nákupního chování. Výrazným trendem je omnichannel retail, jenž v sobě skrývá propojení online a offline byznys světa. Máme exkluzivní data, která ukazují, jak se budou trh, obchod i zákazníci vyvíjet a jsme rádi, že je můžeme představit právě na tak významné akci v oblasti retailu.“

 
 
Reklama