Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CBRE se stává lídrem správy komerčních nemovitostí na Moravě

Frýdek-Místek se v listopadu rozroste o nové obchodní centrum Frýda, které nabídne obyvatelům města řadu obchodů a služeb, které ve městě chyběly. CBRE zajišťuje kompletní správu budovy včetně jejího pronájmu a stává se tak lídrem správy komerčních nemovitostí na Moravě.

Frýdek-Místek se rozroste o 14 932 m2 nákupní plochy

  • Nové obchodní centrum ve Frýdku-Místku.
  • OC Frýda bude otevřeno 13. 11. 2014.
  • 14 932 m2 nových nákupních ploch (obchody a služby).
  • CBRE lídrem správy komerčních nemovitostí na Moravě.

CBRE spravuje nové obchodní centrum Frýda pro vlastníka centra, společnost Euro Mall FM a.s., která je společným podnikem společností TK development a Gemo Olomouc.

Nové obchodní centrum nabídne obchody známých značek, mezi nimi například módní řetězce Orsay, H&M, Lee, H.I.S., Reserved či Gate, prodejce spotřební elektroniky Euronics, knižní obchod Neo Luxor, drogistický řetězec DM a maloobchod BILLA. Chybět nebudou hračky (POMPO), bankovní služby (SBERBANK), gastronomie a relaxační zóny pro společenské a sportovní aktivity. Zákazníci si přejí mít co nejvíce nabídky nákupu služeb pod jednou střechou a nové obchodní centrum jim svou nabídkou maximálně vyjde vstříc. Město Frýdek-Místek získá s novým obchodním centrem také upravený břeh řeky, který budou moci obyvatelé využít k procházkám a posezení. V sousedství obchodního centra vzniká také nová sportovní hala Polárka.

„Společnost CBRE bude zajišťovat kompletní správu budovy obchodního centra Frýda, včetně pronájmu, zajištění facility služeb, účetnictví a marketingu. Díky dlouholetým zkušenostem dokážeme uplatnit komerční i ekonomický pohled na každodenní provoz, znalost trhu i pronájmu a také svěží marketingové vize,“ říká Petr Brabec, Property and Asset Management Retail Director společnosti CBRE, která má s profesionálním managementem obchodních center dlouholeté zkušenosti.

Jedná se o třinácté obchodní centrum, které má CBRE Česká republika ve své správě. CBRE spravuje na Moravě OC Šantovka, OC Futurum Ostrava, Retail park Haná Olomouc a Retail park Ostrava.

Oddělení Asset Services (AS) mají ve své správě více než 1 230 000 m2 komerčních ploch, mezi nimiž se nachází 26 maloobchodních projektů, 52 kancelářských budov, 12 průmyslových nemovitostí a 96 rezidenčních a polyfunkčních nemovitostí.

O realitách na ESTAV.cz

 
 
Reklama