Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vzduchová sprcha pro čisté prostory

Bilfinger HSG Technologies and Facility Management s.r.o. dodává čisté prostory formou „na klíč“. To zahrnuje projekční přípravy, dodávky, montáže, měření, kvalifikaci, servis a dodávky příslušné technologie.

Náš profesionální tým přistupuje individuálně ke každému zákazníkovi s úkolem vytvořit co nejefektivnější řešení čistého prostoru. Naši zaměstnanci mají mnoholeté zkušenosti s realizací i projekcí čistých prostor v česku i v zahraničí (EU, Rusko, bývalé země Sovětského svazu, Rumunsko, Čína).

Součástí takového čistého prostoru může být i vzduchová sprcha.

Podmínkou vytvoření dobře fungujícího čistého prostoru je správný návrh dispozice. Návrh dispozice nezohledňuje pouze požadavky na užívání čistého prostoru, ale také zajišťuje požadované přetlakové poměry mezi zónami s různou třídou čistoty a zabezpečuje požadované třídy čistoty.

Vstup personálu do ČP se vždy řeší přes hygienické smyčky (propusti), které rovněž oddělují prostory s různou třídou čistoty. Součástí vstupní propusti může být i vzduchová sprcha. Vzduchová sprcha dokonale odstraňuje částice zachycené na oblečení personálu a zároveň vytváří další „bariéru“ mezi vstupní propustí a pracovním prostorem.

Společnost Bilfinger zajišťuje dodávku vzduchové sprchy na míru, dle konkrétní dispozice a požadavků zákazníka.


Příklad vzduchové sprchy

Filozofií společnosti Bilfinger HSG není jen zajištění dodávek a montáží, ale také poskytnutí odborného a kvalifikovaného servisu. Hlavním cílem této činnosti je zajištění funkčnosti, prodloužení životnosti a snižování nákladů na provoz celého zařízení.

Díky mnohaletému působení v oblasti TZB a postupnému rozšiřování našich činností nabízíme v současné době našim klientům toto spektrum hlavních služeb:
  • Projektování a realizaci Technického zařízení budov
  • Provozování, údržbu a servis Technického zařízení budov
  • Projektování a realizaci Sprinklerových hasicích zařízení
  • Integrované služby Facility Managementu
  • Projekci a realizaci Čistých prostor
 
 
Reklama