Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

pit-CAD: vytváření a správa dokumentace pro facility management

Nová verze pit-CAD 2014 uvolněna pro český a slovenský trh! Efektivní může být použití modulu Stavba pro pasportizaci stavebních objektů a automatizaci úprav výkresů DWG pro integraci s CAFM systémem.

Při propojení CAD dokumentů s databází CAFM systému se automaticky založí základní pasportizační data objektu. U vyspělejšího CAFM systému, např. pit-FM, se vytváří inteligentní obousměrné propojení databáze FM a CAD. Facility manažer tak může využívat informace k různým účelům, např. vyhledávání objektů, které mají být opraveny, zadání kritérií výběru ploch dle potřebných hledisek v CAD dokumentu, přenos dat z databáze do výkresu s jejich současnou vizualizací – např. volné a obsazené plochy, plochy dle velikosti, dle využití, dle středisek atd. Při hledání polohy objektu je možné využít propojení ke grafické lokalizaci. Kliknutím na ikonu CAD se načte příslušný CAD dokument a objekt se označí. Využití propojení se uplatní např. při plánování využití objektu, optimalizaci obsazení místností, vyhledávání vhodné místnosti jak v datech, tak v grafickém zobrazení, stěhováni a další.Moduly pit-CAD Stavba, Vzduchotechnika, Vytápění, Zdravotechnika a Elektro pracují s AutoCADy 2013 a 2014 a s cenově velmi výhodným BricsCADem V13.

Novou verzi pit-CAD 2014 můžete nyní získat výhodněji! Při zakoupení nové instalace do konce roku 2013 dostanete zdarma školení v příslušném modulu v naší učebně a při objednání nové licence do 15.12. 2013 navíc slevu 10% z ceníkové položky.

V případě pořízení systému pro facility management pit-FM dostáváte všechny moduly pit-CAD 2014 zdarma!

Více informací o pit-CAD

pit-CAD: vytváření a správa dokumentace pro facility management
pit-FM s novou verzí pit-CAD 2014
 
 
Reklama