Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Systémové integrace PCS umožňuje propojení na sobě nezávislých technologií a jejich ovládání

Nechcete doma hromady nepropojených, nekompatibilních systémů, jejichž ovládání Vám zabere mnohonásobně více času? Také neustále hledáte dálkové ovládání? Pak zaměřte pozornost na systémovou integraci od PCS.

Základem systémové integrace je účelně navržená infrastruktura, která umožňuje centrální správu různých zařízení nainstalovaných v objektu.

Centrální správa umožňuje propojení na sobě nezávislých technologií a jejich ovládání prostřednictvím jednoho uživatelského rozhraní. Dobře připravená síť LAN (Local Area Network), neboli místní síť, umožňuje propojení všech prostor pro možnost budoucích napojení nejrůznějších zařízení, jako jsou externí připojení ADSL, Micro…, apod. pro PC, interní zase WiFi, IP TV, IP kamery atd.

Propracované systémy řízení umožňující regulaci topení na dálku, stahování rolet, otevírání dveří, rozsvěcení světel, prakticky spouštění čehokoli, odkudkoli. V rámci příprav je nutné všechny výše uvedené systémy navrhovat koncepčně tak, aby byly schopny pracovat vedle sebe, vzájemně na sebe navazovat a doplňovat se. I když v daném okamžiku neuvažujete o přímé instalaci daného koncového zařízení nebo technologie, je více než vhodné si pro budoucnost do zdí, podlah, stropů, fasád schovat přípojná místa.

 
 
Reklama