Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečně i ve tmě – použití fotoluminiscenčních značek a orientační systémy

Brady Corp. představuje systémy pro označení únikových cest a východů. Správně umístěné a vysoce kvalitní fotoluminiscenční značky budou svítit ještě v době, kdy v budově působí hasiči a záchranáři.


Fotoluminiscenční bezpečnostní značky nepotřebují elektřinu, preventivní prohlídky ani údržbu

Evakuační plán, podpořený důkladným nácvikem, zajišťuje, že v případě nehody můžete všechny své zaměstnance dostat z ohrožené oblasti rychle a bezpečně. Jestliže se celá kancelářská budova nebo výrobní hala ponoří do tmy, zvyšují vaši šanci evakuovat všechny osoby bez zranění dobře viditelné bezpečnostní značky a orientační systémy, např. z fotoluminiscenčních materiálů.
„Správně umístěné a vysoce kvalitní fotoluminiscenční značky budou svítit ještě v době, kdy v budově působí hasiči a záchranáři, a pomůžou jim v orientaci při boji s následky nehody, a to i v případě totálního výpadku elektřiny,“ říká Dominique Roosen, Product Manager EMEA Safety & Facility Identification Solutions společnosti Brady Corporation.

Brady Corporation je mezinárodní společnost zabývající se mj. výrobou a prodejem bezpečnostních značek a orientačních systémů.

 
 
Reklama