Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení klíčových modulů pit FM

Jak nejlépe přistupovat k pasportizaci budov a technických zařízení, co je obsahem modulu Řízení údržby a revizních činností či co je nového v části systému, který se zabývá správou měřičů a médií?

Dlouhodobým cílem společnosti pit Software je pomoci klientům snižovat náklady na provoz a údržbu jejich nemovitého i movitého majetku prostřednictvím efektivnějšího a intenzivnějšího využívání systémů pit. Proto již třetím rokem realizujeme pro naše aktivní zákazníky bezplatná školení v našem školicím středisku v sídle firmy v Ostravě na Nádražní ulici 140.

Školicí středisko vzniklo v rámci projektu podporovaného z evropských fondů - Podnikání a inovace. Školicí středisko je vybaveno moderní ICT technikou a SW licencemi programů řady pit. Školení jsou přístupná za úplatu i dalším zájemcům. V podzimním běhu školení se účastníci dozví mimo jiné více o prostorovém pasportu, stavebním a technickém pasportu. V části řízení údržby a revizních činností se zaměříme např. na číselník legislativních činností, plán preventivní údržby a v modulu Správa měřičů a médií na odečty a jejich zpracování nebo přípravu pro vyúčtování odběrů energií.

školení na snížení nákladů na provoz a údržbu movitého majetku i nemovitostí využívání systémů pit prostorový stavební a technický pasport řízení údržbí a revizních činností
 
 
Reklama