Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak vybrat vstupní turnikety do objektu nebo turniket na stavbu

Vstupní turnikety jsou důležité pro zabezpečení kancelářských budov, úřadů, bank, sportovišť i staveb. Díky nim se do střežených prostor nedostane zloděj nebo nezvaný host. Jak vybrat?

6 tipů, jak vybrat vstupní turnikety

Než objednáte turnikety na vstup do objektu či turniket na stavbu, udělejte si pečlivou analýzu a promyslete 6 hlavních požadavků:

  • rychlost odbavení za 1 minutu,
  • úroveň zabezpečení,
  • rozměry,
  • design,
  • napájení

Pomoci s výběrem, dodáním i instalací bezpečnostních turniketů vám může bezpečnostní agentura TOP security zaměřující se na individuální řešení zabezpečení objektů.

Tripodové turnikety = univerzální klasika

Osvědčenou klasikou jsou tripodové turnikety, tedy tři otáčející se ramena. Tripod má stabilní konstrukci a obstojí v interiéru i exteriéru. Oceníte dlouhou životnost, univerzální použití a příznivou cenu.

Speedgate turnikety pro silný nápor

Speedgate turnikety představují přístupový systém šitý na míru akcím a objektům, kde musíte rychle odbavit spoustu lidí. Jde o rychloběžné turnikety, kterými, dle modelu, projde až 60 lidí za minutu.

Plnorozměrné turnikety pro nejvyšší bezpečnost

Pro maximální zabezpečení objektu a kontrolu přístupů například na stavbách se skvěle hodí plnorozměrné turnikety. Jedná se o turniketové dveře s bytelnou konstrukcí. Minusem je, že v porovnání s ostatními druhy zabírají více prostoru a jsou dražší.

Vstupní branky pro speciální potřeby

Zvláštní kategorií jsou vstupní branky. Mohou stát samostatně, ale často se používají jako separátní vstupní turniket určený osobám se specifickými potřebami (např. vozíčkářům nebo rodičům s kočárkem).

Přístupové systémy a turnikety


TOP security, s.r.o.
logo TOP security, s.r.o.

Patříme mezi přední bezpečností agentury v České republice a to už od roku 1992. Veškeré služby zajišťujeme z vlastních zdrojů, proto jsme schopni vám garantovat nejvyšší kvalitu. Pracujeme chytře, systematicky, efektivně. Klientům přinášíme profesionální ...

 
 
Reklama