Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na Konferenci IZOLACE 2010

"Energeticky úsporná opatření budov aneb komu se nelení, tomu se zelení"

Dovolujeme si Vás pozvat na 11. ročník konference Izolace 2010, která se uskuteční 27. 1. 2010 v Konferenčním centru City v Praze 4 na Pankráci. Hlavním partnerem konference je internetový portál Izolace.cz, Mosty.cz a společnost CSI, a.s.

Společnost A.W.A.L. s.r.o. zabývající se stavební fyzikou a stavebními izolacemi si Vás dovoluje pozvat na pravidelnou konferenci s názvem Izolace 2010. Asi nikoho příliš nepřekvapí, že tento ročník bude prioritně zaměřen na problematiku snižování energetické náročnosti budov.

Program konference bude složený z přednášek renomovaných a uznávaných odborníků.

Budeme se zabývat nejen návrhy nových objektů, ale především úpravami těch stávajících. Podělíme se s Vámi o své zkušenosti z realizací zateplovacích systémů fasád i střešních plášťů. Probereme dopady těchto dodatečných opatření na stavebnětechnická řešení detailů. Přiblížíme Vám podmínky jednotlivých dotačních programů a zkušenosti se získáváním dotací. Zmíníme se rovněž o možnostech úspor v rámci technického zařízení budov.

Program 11. ročníku konference je opět sestaven pro širokou odbornou veřejnost. Jeho podoba má oslovit především projektanty, investory, zástupce bytových družstev, ale také stavební dozory a malé stavebníky.

V rámci konference proběhne slosování registračních čísel všech účastníků o hodnotné ceny od pořadatele včetně volného vstupu na další ročník konference.

Celou akci Vám zpříjemní připravené pohoštění a tombola se závěrečným rautem. To vše v komfortních prostorách Konferenčního centra City.

Registrace na konferenci je možná na portálu www.izolace.cz, kde rovněž můžete sledovat veškeré aktuality.

Doufáme, že připravovaný program a kladné hodnocení minulých ročníků je pro Vás dostatečným důvodem navštívit 11. ročník konference. Těšíme se na Vaši účast.

Za organizátory konference Izolace 2010: A.W.A.L. s.r.o. - Ing. Markéta Hofmanová, Kateřina Zelená

Pořadatel: A.W.A.L. s.r.o. - expertní a projektová kancelář, Eliášova 20, 160 00 Praha 6

Těšíme se na Vaši účast.

Organizátoři konference

Hlavní partner konference

 
 
Reklama