Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavba typových projektů rodinných domů

Rozhodnutí pro stavbu rodinného domu patří k nejzásadnějším v lidském životě. Pro úspěšnost takového projektu je důležitá volba takového dodavatele, který dokáže nabídnout kvalitu, jistotu, široké portfolio služeb a dostatek zkušeností. Všechny tyto požadavky splňuje společnost Ekonomické stavby.

Zkušenosti

Společnost se od svého vzniku roku 1998 specializuje výhradně na oblast bydlení a v roce 2001 se stala největším výrobcem zděných domů v České republice. Každý rok postaví a předá k užívání svým klientům v ČR a na Slovensku více než 300 nových domů. Díky efektivitě prováděné práce dokážou Ekonomické stavby postavit dům vysoké kvality při zachování nízkých nákladů, což zvyšuje dostupnost rodinných domů i pro méně majetné investory.

Služby

Ekonomické stavby nejsou pouze stavební firmou. Jde o společnost s komplexní nabídkou služeb v oblasti výstavby moderního bydlení. Vy se rozhodnete, jaký dům by se vám líbil, a pak můžete veškeré starosti přenechat odborníkům. Na váš projekt bude po celou dobu dohlížet zkušený manažer, který zajistí, že všechny potřebné úkony budou provedeny včas a kvalitně, ať už jde o vyřízení stavebního povolení či samotnou realizaci stavby.

 

Kvalita

Základním rysem domů postavených společností Ekonomické stavby je jejich kvalita. Příznivé ceny, kterými se naše domy vyznačují, nikdy nedosahujeme na úkor kvality. V našich stavbách používáme nejmodernější technologie a nejlepší materiály. Výsledkem tohoto přístupu jsou kvalitní domy, které přečkají generace. Patříme k jedné z mála stavebních firem, které se mohou pochlubit certifikátem normy jakosti ISO 9001.

 

Jistota

Dalším důležitým faktorem, kterým společnost Ekonomické stavby oslovuje své klienty, je jistota. Základním aspektem je pevná cena, stanovená ve smlouvě o dílo na základě položkového rozpočtu. Navíc vše, co je na stavbě dokončeno, se automaticky a zdarma stává majetkem investora. Celá stavba je rozdělena do několika etap, jejichž počet si zákazník sám zvolí. Průměrná cena etapy obvykle nepřevyšuje 200.000,- Kč. Investor pak financuje pouze aktuálně realizovanou etapu, a nevystavuje se tak zbytečně vysokému riziku ztráty finančních prostředků. Zajímavou možností snížení rizik je využití možnosti notářské úložky, kterou společnost také nabízí.

 

Programy

Pro velký rozsah poskytovaných služeb členíme naši práci do jednotlivých programů. Například v programu "Maximální služba" najdete kompletní balík služeb potřebných před zahájením stavby, program "Rychlé řešení" je určen pro ty, kteří spěchají a program "Nulová hotovost" dává možnost stavět i bez hotových prostředků.

Naprosto ojedinělý je program "Mladá rodina", který umožňuje pořízení rodinného domu mladým lidem s omezeným rozpočtem. Program zahrnuje pomoc při vyřízení úvěru - i v případech, kdy investor sám s žádostí o úvěr neuspěl - a zajišťuje čerpání státních dotací v nejvyšší možné míře. Díky využití státních podpor a optimalizací úvěru dokážeme snížit splátku vašeho úvěru až o 4 000 Kč měsíčně. V programu "Mladá rodina" můžete začít stavbu už v době, kdy pouze vlastníte pozemek a disponujete hotovostí 170 000 Kč!

Splňte si s námi sen o vašem novém bydlení!
Ekonomické stavby, s.r.o. jsou tu pro vás!

 
 
Reklama