Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak vyzrát na úspory v domácnosti a získání dotace? Se Zelenými úvěry RSTS

Ohleduplnost k životnímu prostředí a energeticky úsporná řešení se vyplácí. Ekologie již léta není obskurním zájmem úzké skupinky nadšenců. Moderní bydlení je ekonomické i ekologické zároveň. Specialisté z Raiffeisen stavební spořitelny to dobře vědí, a proto energeticky úsporné projekty podporují. Pro rychlé, snadné a výhodné financování opatření, která vedou k úspoře energií v domácnostech, jsou tu nyní Zelené úvěry RSTS.

Zelené úvěry RSTS - Vaše šance pro úspory energií v domácnosti

Zelené úvěry RSTS jsou všechny úvěry Raiffeisen stavební spořitelny čerpané za účelem realizace projektu, který povede ke snížení nákladů na energie. Úsporný je vlastně každý moderní a kvalitní projekt, proto je tak snadné Zelené úvěry a všechny jejich výhody získat bez složitých podmínek:

  • Jednoduché a rychlé vyřízení žádosti
  • Široká paleta možností využití
  • 3.000 Kč jako prémie od RSTS ke každému Zelenému úvěru*
  • Profesionální poradenství ZDARMA
  • Slevy na projekty a překvapivé bonusy s kartou Více domova

... to jsou hlavní výhody, které získáte se Zeleným úvěrem RSTS. Financovat zateplení domu, výměnu oken, změnu vytápění, novou střechu, solární elektrárnu či jiné energeticky úsporné opatření pro Váš domov nikdy nebylo snazší!

Chcete dotaci z programu Zelená úsporám? Poradci RSTS Vám pomohou

Na většinu energeticky úsporných projektů můžete získat také dotaci z programu Zelená úsporám, který byl spuštěn v dubnu letošního roku. Zorientovat se v podmínkách a pravidlech dotačního programu není zcela snadné. Ale specialisté v Raiffeisen stavební spořitelně jsou skuteční profesionálové, kteří byli odborně proškoleni, aby Vám dokázali poradit i se získáním dotace.

Nárok na dotaci je také podmíněn počáteční investicí vlastních úspor. Nemáte-li naspořené statisíce, pomohou Vám právě Zelené úvěry RSTS. Se Zeleným úvěrem RSTS získáte peníze na financování zamýšleného energeticky úsporného opatření ihned a získání dotace bude snazší.

Zelené úvěry RSTS šetří Vaši peněženku i životní prostředí

S výhodným Zeleným úvěrem RSTS se můžete již nyní pustit do zateplení domu či střechy, výměny oken či dveří nebo přechodu na alternativní zdroj tepla, a pak ušetřit na výdajích za energie. Protože čím dříve projekt realizujete, tím více ušetříte na účtech za teplo a další služby.

S kartou Více domova od RSTS Vás přijde Váš projekt podstatně levněji

Raiffeisen stavební spořitelna nyní každému, kdo čerpá některý ze Zelených úvěrů, věnuje slevovou kartu Více domova s unikátní nabídkou atraktivních výhod od renomovaných firem dostupných ve všech krajích České republiky.

Rekonstrukce či stavba domu výhodně díky RSTS a kartě Více domova

Jen namátkou, jaké slevy Vám karta Více domova od RSTS zajistí: cihly Porotherm levnější o 30%, sleva 30% na tepelné a protipožární izolace, střešní krytina z betonových tašek jen za 85% běžné ceny, okna plastová či dřevěná se slevou 40%, tepelné čerpadlo o 20% levnější, projektová dokumentace ke sluneční elektrárně zdarma, skvělé dárky do domácnosti k úspornému kondenzačnímu kotli, do koupelny termostatická sprchová baterie zdarma a k tomu všemu ještě čistírna odpadních vod či septik za cenu nižší o 20%.

No, řekněte sami, s takovou nabídkou slev zvládne rekonstrukci či stavbu domu nebo bytu snadno každý.

* Minimální výše úvěru pro získání prémie je 300.000 Kč

 
 
Reklama