Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference Energetický management měst a obcí

Přemýšlíte nad tím, kde vzít peníze na rekonstrukci kanalizace, stavbu nové čističky odpadních vod, chodníků nebo nového stadionu či domu s pečovatelskou službou ve vašem městě? Napadlo Vás někdy, že efektivnějším hospodařením s energiemi byste mohli potřebné finance ušetřit?

Úspory energie jsou tou nejvýhodnější investicí - jejich potenciál je v ČR obrovský: podle některých odhadů je možné snížit výdaje za energie až o 40 %! Potvrdily to i závěry studie tzv. Pačesovy komise, podle které se má Česko soustředit především na úspory energie a energetickou efektivnost.

V rámci našeho projektu Vám chceme nabídnout konkrétní a v praxi proveditelné nápady a tipy na snížení výdajů za energie ve Vašem městě, obci či krajském úřadě. Doporučíme Vám také jak pokrýt část Vašich energetických potřeb využíváním obnovitelných zdrojů energie - i zde můžete ušetřit! Energeticky úsporná opatření a využívání OZE povedou ruku v ruce i k zlepšení kvality ovzduší ve vašem městě.

Poradíme Vám, jak projekty financovat - existuje celá řada dotačních titulů, ze kterých můžete čerpat!

Představíme Vám česká i zahraniční města, kterým implementace úsporných opatření či využívání obnovitelných zdrojů energie již přinesly konkrétní výsledky.

Těšíme se na setkání s Vámi na konferenci 15. a 16. června 2009 v Praze a na seminářích v regionech, které budou probíhat v období 9/2009 – 6/2010. Za realizační tým projektu
Mgr. Marcela Faktorová
manažer projektu
www.energiepromesta.cz

 
 
Reklama