Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na "Fotovoltaické Fórum 2009"

Program Fotovoltaického fóra je určen potencionálním soukromým nebo institucionálním investorům, projektantům, řídícím pracovníkům či zaměstnancům regionální státní správy.

Náplň Fóra je zaměřena na v současnosti nejrychleji se rozvíjející oblast z obnovitelných zdrojů - fotovoltaiku a uvede nejnovější poznatky světové a české vědy v této oblasti. Příspěvky budou doplněny přednáškami týkající se legislativního prostředí v ČR, analyzovány budou rovněž dopady světové hospodářské krize na ČR a EU do branže fotovoltaiky, aktuální stav fotovoltaiky u nás včetně nastínění dalšího vývoje.

Prezentovány budou praktické zkušenosti přístupu dotčených orgánů státní správy a současné dotační politiky. Financování malých i velkých projektů fotovoltaických elektráren úvěry či leasingem, vyhodnocení kvality projektů, rizika při budování a provozu FVE.

Pro odborníky v oblasti fotovoltaiky a projektanty nebo jejich řídící pracovníky bude uvedena i oblast zabývající se návrhem fotovoltaických systémů, volbou a dimenzováním jednotlivých komponent FVE, včetně jednoduchého praktického návrhu. Součástí FF2009 bude i výstava a prezentace výrobců fotovoltaických komponent s představením novinek, včetně panelového představení ucelených výrobkových programů a služeb.

Datum konání: 14. - 15. dubna 2009
Místo konání: Kongresové centrum, hotel PRIMAVERA, Plzeň

Zveme srdečně všechny současné i potencionální zájemce o fotovoltaiku a těšíme se na setkání s Vámi !!

Czech Nature Energy a.s.

Dopravní 139/33, 318 00 Plzeň
Tel. + Fax.: +420 377 495 435
Mobil: +420 733 712 046
E-mail: ff2009@ffcr.cz
Další informace (včetně elektronické přihlášky): www.ffcr.cz

Hlavní mediální partner:

Mediální partner:


 
 
Reklama