Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

JOHNSON CONTROLS získal dvojí ocenění kvality

Johnson Controls, globální lídr, který nabízí energeticky úsporná řešení v oblasti automatizačních systémů budov získal pro své produkty licenci od Evropské organizace pro automatizaci budov (European Building Automation and Controls Association - EuBAC) a certifikát BACnet Testing Laboratory (BTL), které zaručují kvalitu a energetickou úspornost ve shodě s evropskými standardy.

Certifikát EuBAC umožňuje Johnson Controls používat certifikační značení EuBAC pro polní regulátor FX07 z řady Facility Explorer, který je určen pro řízení aplikací s fan coil jednotkami.

Automatizační systémy budov značně pomáhají vlastníkům nebo nájemcům budov šetřit energii tím, že zajišťují monitorování, optimalizaci a řízení vytápěcích, klimatizačních, chladicích systémů, systémů osvětlení, žaluzií nebo protipožárních a bezpečnostních systémů. Certifikace EuBAC zajišťuje uživatelům shodu výrobků a systémů definovaných v evropských směrnicích a standardech. Proces certifikace je velmi pečlivý, vyžaduje opakované testování a inspekci výrobního závodu nezávislými odborníky. Označení je platné po dobu následujících pěti let.

Síťová řídicí jednotka Metasys NCE (Network Control Engine) získala certifikaci BTL

V průběhu certifikačního procesu organizace EuBAC, Johnson Controls získal certifikaci BTL pro síťovou řídicí jednotku NCE. Certifikát je ověřením shody s BACnet a doplňuje mezinárodní označení BTL. BACnet je komunikační standard pro automatizační systémy budov, který zajišťuje přenos dat. Použitím tohoto globálního standardu mohou systémy komunikovat mezi sebou ve vzájemné součinnosti a pomocí společného jazyka. Zájmová skupina BACnet, BIG-EU, efektivně implementuje evropské požadavky na kvalitu a tak přispívá ke snížení spotřeby energie a souvisejících nákladů na provoz budov po celém světě.

Johnson Controls (NYSE: JCI) je přední společností přinášející vynalézavost do míst, kde lidé žijí, pracují a cestují. Integrací technologií, produktů a služeb vytváříme "inteligentní" prostředí, která určují vztahy mezi lidmi a jejich okolím. Náš tým sestávající ze 140 000 zaměstnanců vytváří pohodlnější, bezpečnější a trvale udržitelnější svět pomocí našich produktů a služeb pro více než 200 miliónů automobilů, 12 miliónů domácností a 1 milión komerčních budov. Náš závazek trvalé udržitelnosti určuje náš odpovědný přístup k životnímu prostředí, příkladnou firemní etiku a produkty a služby, které nabízíme našim zákazníkům. Více informací naleznete na http://www.johnsoncontrols.com.

 
 
Reklama