Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak na chytré řešení správy a řízení investic

Jste veřejný zadavatel a řešíte, jak zjednodušit posuzování investičních záměrů a zefektivnit plánování, sledování a vyhodnocování stavebních zakázek?

Není žádným tajemstvím, že snad na každém magistrátu, městském úřadě, nebo i v nemocnicích či školách neustále řeší, jak zjednodušit posuzování investičních záměrů a zefektivnit plánování, sledování a vyhodnocování investičních akcí. Či jak mít prostavěnost, dodatky a fakturaci více pod kontrolou.

Přitom existuje chytré řešení na správu a řízení investic - systém eCity, který už pomáhá v mnoha městech či městských částích. Přečtěte si článek v časopisu PRO obce a města a dozvíte se, jaké výhody může přinést systém eCity i Vám a pokud vás toto téma zaujalo a máte zájem dozvědět se víc, přihlaste se na bezplatný webinář Správa a řízení investic pro veřejné zadavatele, který se koná ve dvou termínech 24. 10. od 10 hodin a 6. 11. od 14:00. Registrace na www.callida.cz/si.

Více informací


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama