Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Job Fair MSV

Veletrh pracovních příležitostí Job Fair MSV se uskuteční 4. října 2018 na brněnském výstavišti v pavilonu A2. Brány veletrhu se návštěvníkům otevřou v 9 hodin.

Job Fair MSV

Osmý veletrh pracovních příležitostí při MSV se uskuteční 4. října 2018

I letos budou moci firmy představit svou nabídku pracovních příležitostí při Mezinárodním strojírenském veletrhu. Pavilon A2 ožije tradičním veletrhem Job Fair MSV 4. října. Součástí veletrhu bude i letos doprovodný program a koučovací zóna. Standardem veletrhu je konzultace a tisk životopisů. Na veletrh si najdou cestu nejen žáci, či studenti, ale také odborníci, kteří hledají novou výzvu.

Přihlašování na veletrh bude probíhat do konce září 2018. „Jsme moc rádi, že se veletrh uskuteční již poosmé. Je to pro nás závazek, a také ocenění, že děláme veletrh dobře. Věřím, že všichni noví partneři, kteří ještě prezentaci při MSV na kariérním veletrhu, nevyužili budou spokojeni. Jen doporučuji neotálet s přihláškou, protože většinou je plno velmi brzy,“ dodává s úsměvem jednatel Ing. Jiří Wagner z pořádající společnosti Alfa Fairs s.r.o.

Firmy získají nejen možnost seznámit se a vyzpovídat potenciální uchazeče o zaměstnání, ale také velmi dobrou marketingovou podporu. „Většina firem k nám chodí kvůli prezentaci a rozšíření povědomí o firmě, či značce. Musíme zaklepat, že téměř ve 100 % se zde objeví zajímaví lidé pro firmy, a tak odcházejí všichni spokojeni," dodává Andrea Janečková, ředitelka společnosti Alfa Fairs s.r.o.

Více informací o veletrhu lze najít na www.jobfairmsv.cz.

 
 
Reklama