Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Terra Group navázala partnerství s Modrou pyramidou

Terra Group v současnosti zastupuje přes 53 000 občanů, kterým poskytuje nejen výhodné ceny elektřiny a zemního plynu, ale také komplexní servis.

Terra Group Investment rozšířila portfolio svých partnerů o Modrou pyramidu, přední společností v oblasti finančního plánování, každodenního bankovnictví a pojištění. V brzké budoucnosti se toto portfolio služeb rozšíří také o komplexní energetické poradenství, jež pomůže klientům optimalizovat náklady v oblasti energií.

Obvyklá úspora dosažená u průměrné domácnosti činila v uplynulém roce 6 874 Kč

Společnost Terra Group v současnosti zastupuje přes 53 000 občanů, kterým poskytuje nejen výhodné ceny elektřiny a zemního plynu, ale také komplexní právní servis a bezproblémové vyřízení veškeré potřebné administrativy.

Právě dlouhodobé snížení zbytečných výdajů o několik desítek procent může být pro klienty Modré pyramidy nečekaným bonusem při sestavování finančního plánu na míru, jednání o hypoteční smlouvě nebo může snížit výši plánované půjčky. Vítězstvím ve výběrovém řízení se Terra Group Investment stala výhradním zajišťovatelem, který se stará o to, aby zákazníci Modré Pyramidy získali ty nejlepší možné podmínky na trhu energií.

„Pokud klient řeší své finance, řeší je komplexně. Nutně jej musí zajímat, kde by mohl ušetřit a kam se vyplatí investovat. Náklady za energie patří mezi největší finanční výdaj většiny domácností. Málokdo však zná efektivní způsob, jak je snížit,“ vysvětluje Petr Částek, předseda představenstva společnosti Terra Group Investment, jež se optimalizací nákladů zabývá už sedmým rokem. „Samozřejmě, pouhým přechodem k výhodnějšímu dodavateli nebo vylepšením stávající smlouvy naše služby nekončí. Další peníze jsme schopni klientům Modré Pyramidy schopni ušetřit sestavením optimalizačního plánu ušitého přímo na míru konkrétnímu klientovi nebo domácnosti. Tím dokážeme rodinám zpravidla stlačit výdaje o další podstatné tisíce dolů,“ doplňuje Petr Částek.

 
 
Reklama