Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tři důvody, proč využít našich služeb

Řešíte, jak v Praze řešit suť a další odpady? Umíme vám pomoci a ukážeme jak a proč zrovna my.

Už od roku 1990 zajišťujeme odvoz suti a odpadů našimi kontejnery po celé Praze a přilehlém okolí. Dále dovážíme písek, štěrk, recyklát, kačírek, zeminu a beton. Budete-li potřebovat, zajistíme pro Vás i vyklízení práce (ty je nutné poptávat s dostatečnou časovou rezervou).

Rychle, flexibilně a bez zbytečných starostí

Jsme nejrychlejší v Praze. Od zavolání o přistavení/výměnu/odvoz kontejneru jsme u Vás nejdéle do 1 až 4 hodin (pro každou část Prahy platí jiné časové rozpětí. Podívejte se na konkrétní časové rozpětí, které platí pro Vás na našem webu). Samozřejmě záleží na více faktorech jako dopravní situace, počasí, vzdálenosti od nás k Vám a také na naší aktuální vytíženosti. Jezdíme o svátcích a víkendech. Po předchozí dohodě pár dní předem jsme schopni zajistit a jízdy v noci. Volat můžete denně od 6:00 do 22:00. Na požádání Vám vystavíme potvrzení o likvidaci odpadu.

Výhodná doprava materiálu

V případě, že si od nás objednáte kontejner na odpad a zároveň s ním si necháte přivést materiál (písek, štěrk, recyklát nebo zeminu), máte dopravu tohoto materiálu zcela zdarma. Na požádání Vám samozřejmě vystavíme prohlášení o shodě.

Dobrá cena za kvalitní služby

Jsme si vědomi, že cena za odvoz odpadu je vysoká a snažíme se Vám co nejvíce s cenou vyjít vstříc. Proto najdete v našem ceníku rozdílné ceny u druhů odvážených odpadů. Čím lépe bude odpad vytříděn, tím levnější je jeho likvidace a tedy i levnější odvoz pro Vás. Tip na závěr: Na první objednaný kontejner máte u nás 300 Kč slevu.

 
 
Reklama