Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Daramis Group pořádá den otevřených dveří na 3 pražských adresách

V sobotu 17. května od 9:30 do 14 hodin představí zájemcům vzorové byty projektů Zelené město II v Praze 9 – Hrdlořezích, Nad Motolským Hájem II v Praze 5 – Motole a Sedmikráska v Praze 9 – Vysočanech.

Zájemci se tak budou moci přesvědčit o praktickém provedení bytů, moderním designu a vyšších standardech vybavení.
K dispozici jim budou také zkušení prodejci, kteří pomohou s dotazy a výběrem.

„Všichni návštěvníci, kteří si přijdou v sobotu prohlédnout vzorové byty, získají zajímavý bonus v podobě akční jarní slevy ve výši 5 %,“ uvedl Martin Vachek, manažer obchodu a marketingu Daramis Group.

Adresy vzorových bytů v představovaných projektech:

  • Zelené město II: V Třešňovce 223/4, Praha 9 - Hrdlořezy
    Druhá etapa projektu na pražském Jarově nabízí 13 bytových domů s byty od 2+kk do 4+kk. Byty vynikají vysokým standardem vybavení a ke každému z nich je projektována terasa. Klidné bydlení pro rodinu s dětmi v místě s veškerou občanskou vybaveností.
  • Nad Motolským Hájem II: Za Mototechnou, Praha 5 – Motol
    Druhá etapa projektu se 3 domy a 152 byty 1+kk až 4+kk. Klidná lokalita v Praze 5 s plnou občanskou vybaveností v prostředí zeleně včetně golfového hřiště.
  • Sedmikráska: Kurta Konráda, Praha 9 – Vysočany
    Bytový dům přímo u stanice metra Českomoravská v netradičním designu. Dům má 155 bytů s dispozicemi 1+kk až 4+kk. Byty budou postaveny ve vyšších standardech současné moderní výstavby. Bydlení s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností.



 
 
Reklama