Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S vraty a dveřmi Hörmann můžete do konce roku ušetřit

Společnost Hörmann, významný dodavatel garážových a průmyslových vrat, pohonů, dveří a zárubní, v letošním roce opět nabízí akční slevy na široký sortiment výrobků.

Za výhodné ceny jsou ke koupi garážová vrata, vchodové dveře i bránové pohony. Výjimečná cenová nabídka trvá až do konce roku 2014, přičemž v ní lze ušetřit až 30 % oproti běžným cenám.

Slevové akci podléhají desítky výrobků různých motivů, dekorů, barev, rozměrů a celkového provedení. Oblíbená garážová vrata RenoMatic i s pohonem ProMatic tak pořídíte již od 19 490 Kč bez montáže a bez DPH.

Do akce na rok 2014 jsme zařadili zákazníky vyhledávaná sekční vrata RenoMatic, která nabízíme v šesti akčních barvách, v terakotově hnědé, bílé, odstínu bílý hliník, v odstínu Titan v provedení New Silkgrain a v provedení Decograin povrchy Zlatý dub a Tmavý dub-ořech. Věřím, že je opravdu z čeho vybírat“ uvádí ing. Vít Kareš, jednatel společnosti Hörmann ČR.


Hörmann Česká republika s.r.o.
logo Hörmann Česká republika s.r.o.

Rodinný podnik Hörmann je předním světovým výrobcem dveří a vrat. Od svého založení v roce 1935 společnost vyrobila a na celém světě prodala více než 15 milionů vrat. V České republice působí od roku 1997 a v roce 2023 dosáhla na tuzemském trhu obratu ve ...

 
 
Reklama