Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nedělní editorial - novinky na portálu TZB-info

První novinku jste určitě již zaznamenali, když jste otevřeli titulní stránku portálu. Je to včerejší první článek ze seriálu profilů osobností z oboru TZB, který připravujeme již delší dobu. Bude vycházet každou sobotu a rozhodně si neklade za cíl sestavovat jakýkoliv "žebříček" osobností, ale postupně představovat široké spektrum osobností z vysokých škol, výzkumných pracovišť, projekčních, výrobních, montážních, servisních i obchodních firem. Pro představování jsme zvolili formu rozhovorů a věříme, že tyto články se stanou pro čtenáře zajímavým doplňkem k odborné náplni portálu. Uvítáme, když nás na osobnosti z Vašeho okolí upozorníte.

Druhou novinkou je aktualizace všech telefonních čísel v TZB-adresáři firem. Adresář je trvale nejnavštěvovanější částí portálu. Aby i nadále Vám všem dobře sloužil, provedli jsme automatické přečíslování u všech firemních záznamů, tedy i u těch zkrácených (neplacených) záznamů, kde nezaručujeme jejich aktuálnost. Pokud tedy budete hledat kontakt na firmu v TZB-adresáři, nemusíte číslo převádět na nové, stačí jen vytočit...

Další novinka vypadá jako drobnost a možná i unikla Vaší pozornosti. Ale věřte, že za každou takovou drobností stojí nejprve dlouhé dohadování jak by měl výsledek vypadat, hledání řešení jak to provést a nakonec kupa programátorské práce. Tentokrát se jedná o jeden řádek pod upoutávkou na článek, který nám oznamuje kolik je na tento článek reakcí a kdy byla poslední reakce.




Příjemný příští týden
Vám přeje Milan Bechyně


 
 
Reklama