Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídka nářadí Narex platí do 31.5.2013

Z akčního zboží představujeme Univerzální vysavač Narex pro řemeslníky a průmysl. Jmenovitý příkon 1 500 W, vysavač je vhodný pro odsávání běžných stavebních a dílenských nečistot. Jako dárek originální laclové kalhoty a dílenská lékarnička.

VYS 30-21 Univerzální vysavač pro řemeslníky a průmysl

Jmenovitý příkon 1 500 W, vhodný pro odsávání běžných stavebních a dílenských nečistot do sáčku nebo přímo do nádoby, suché i mokré vysávání, snadno omyvatelný PET-filtr odpuzující nečistoty, systém Press&Clean pro rychlé očištění filtru za provozu, regulace sacího výkonu dle potřeby, zásuvka pro připojení elektronářadí se spínací elektronikou a možností připojení antistatického příslušenství, kompaktní konstrukce s pojezdovými kolečky pro snadnou manipulaci, sací výkon 25 kPa, objem nádoby 30 litrů, hmotnost stroje 10 kg.

Rozsah dodávky: sací hadice o 32 mm × 3,5 m s ruční trubicí, dvě hliníkové prodlužovací trubice ø 36 mm × 0,5 m, štěrbinová, polštářová a podlahová hubice, přechodka k připojení elektronářadí, PET-filtrační patrona pro suché a mokré vysávání, filtrační a odpadkový sáček, kartonová krabice.

  • Cena bez DPH: 8 256Kč / 333,33€
  • Cena vč. DPH: 9 990 Kč / 400 €
narex akční cena nářadí
 
 
Reklama