Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nedělní editorial - rok je za námi

Dnešní den je pro portál TZB-info jubilejní. Právě před rokem jsme ukončili tříleté období hledání, rozvoje a provozu odborného serveru z oblasti vytápění, který jste jistě mnozí znali pod značkou Topinfo.cz. Ve stejný den byl ukončen i provoz serveru Aqua-therm. Od 1. července 2001 se poprvé na Vašem monitoru objevila titulní strana portálu TZB-info s charakteristickým i-čkem v domečku, který vznikl technickým i obsahovým spojením obou internetových serverů.

Roční vývoj a provoz portálu byl zajišťován v úzké spolupráci dvou firem. Jednak firmy Milan Bechyně, která byla v minulosti i provozovatelem serveru Topinfo.cz a jednak společnosti Progres Partners Advertising spol. s r.o., provozovatelem serveru Aqua-therm.cz. Hodnocení ročního provozu nepřísluší mně, ale Vám - návštěvníkům a uživatelům portálu. Faktem je, že obě firmy zhodnotily dosavadní spolupráci jako úspěšnou a rozhodly se založit společnost s ručením omezeným Topinfo s.r.o. Tato společnost vznikla 27.června 2002 a od zítřka, tedy od 1.července 2002, plně přebírá správu portálu TZB-info a bude zajišťovat i jeho další rozvoj. Mimo to nabízí zakázkovou tvorbu firemních internetových stránek. Základní informace o společnosti najdete na pracovní verzi internetových stránek na adrese www.topinfo.cz

Za ten uplynulý rok bych chtěl poděkovat těm firmám, podnikatelům a řemeslníkům, kteří důvěru v portál vyjádřili tím, že se zaregistrovali do TZB-adresáře firem, nebo si objednali některou z dalších nabízených firemních prezentací. Jednak tím umožnili pokrytí nákladů na provoz portálu, jehož využívání je pro návštěvníky bezplatné (samozřejmě mimo polatků za připojení, které inkasuje poskytovatel připojení). Jsem ale pevně přesvědčen, že to pro tyto firmy byla dlouhodobě efektivní investice. Prezentace Vaší firmy, výrobku, nebo služby bude vždy v budoucnu 24 hodin denně a 365 dní v roce připravena poskytnout informace zájemcům i potencinálním zákazníkům.

Za vynikajíci spolupráci pak chci zde upřímně poděkovat celému tvůrčímu týmu z obou firem a řadě externích spolupracovníků, kteří se na vzniku i provozu portálu podíleli.

A samozřejmě, že poděkování za důvěru patří i Vám, kteří adresu www.tzb-info.cz denně, nebo jen občas otevíráte a svými dotazy a připomínkami vstupujete "do dění" na portálu, nebo využíváte informace soustředěné na portálu pro svoji práci, nebo soukromou potřebu.

Pro ty z Vás, kteří máte času opravdu málo, malé doporučení jedné stále více využívané služby. Je to objednávka zasílání týdenních přehledů článků a zpráv publikovaných v uplynulém týdnu na TZB-info spolu s přehledem odkazů na nejzajímavější články z oborů energetiky a TZB v dalších médiích. Zasílání je bezplatné a i když by Vás časem omrzelo, můžete ho kdykoliv zrušit. Objednávku uděláte jednoduše vypsáním Vaší e-mailové adresy do okénka v levém dolním rohu titulní strany.

Na závěr mi dovolte ještě poznámku. Původní představa o redakčním editorialu, který se později změnil na Nedělní editorial byla taková, že autorů bude několik. Časem jsem ale u tohoto vesla zůstal sám. Z tohoto důvodu bych si rád vzal v červenci od psaní na měsíc dovolenou, kterou využiji jednak na dva týdny opravdové dovolené v horách a jednak na upřesnění záměrů pro rozvoj portálu v druhé polovině roku. Co na toto období chystáme, Vám přiblížím při našem dalším nedělním setkání 4. srpna, na které se budu spolu s redakcí těšit. Samozřejmě, že i v červenci najdete každý pracovní den na titulní straně portálu nový článek.




Aby se Vám červenec vyvedl přesně podle Vašich představ
Vám přeje Milan Bechyně


 
 
Reklama